hu | en

Proserv Informatika

Informatikai szolgáltatások húsz éves tapasztalattal

#kik_vagyunk

Kollegáink húsz éves informatikai tapasztalattal rendelkeznek szerteágazó iparági és szolgáltatási területekről. Foglalkozunk adatközponti üzletmenetkritikus rendszerek működtetésével, illetve fontosnak érezzük a kis- és középvállalati rendszerek megbízható IT háttértámogatását is.

Csapatunk olyan informatikusokból áll, akik mély ismeretekkel rendelkeznek a jól működő neves gyártók megoldásai terén, emellett pedig képesek összehangolni az igényeket a lehetőségekkel. Szakembereink fokozott figyelmet fordítanak az elfogadható ár/érték arányok megvalósítására oly módon, hogy folyamatosan alacsonyan tartsuk ügyfeleink informatikai kockázatait.

Elkötelezettek vagyunk a proaktív informatikai üzemeltetés mellett, valamint kulcsfontosságú számunkra, hogy ügyfeleinkkel a meghibásodások megelőzése legyen a fő szempont az együttműködés során.

Mihály Litzler
Miklos Erdos
Mario Nagy
Gabor Kisdaroczi
Litzler Krisztina

#amihez_értünk

Informatikai vezetés,
IT tanácsadás

Az informatikai szolgáltatások folyamatos elérhetősége és működése létfontosságú a cégek számára. Szolgáltatásunk keretében vállaljuk az informatikai stratégia felülvizsgálatát és aktualizálását, továbbá olyan fejlesztések és beruházások lebonyolítását, melyek szakértelmet és tapasztalatot igényelnek.

Olyan cégvezetőknek ajánljuk szolgáltatásunkat, akik a cég méretéből fakadóan nem alkalmaznak felkészült informatikai vezetőt.

Rendszerüzemeltetési szolgáltatás

A kis- és középvállalkozások értékes időt fecsérelnek el és feleslegesen sok pénzt dobnak ki, amikor belülről akarják megoldani az informatikai rendszerük üzemeltetését. A rendszerüzemeltetési szolgáltatásnak az a célja, hogy Ön teljes mértékben cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni. A rendszergazdához kollegái mindig bizalommal fordulhatnak.

Rendszertervezés

 • Meghibásodás esetén szeretné, ha a kiesett idő nem okozna kárt a cégének?
 • Nem akar ügyfelei türelmével játszani, amíg a rosszul kialakított rendszer miatt hosszasan várakozni kell egy egyszerű nyomtatásra?
 • Problémamentes és vírusmentes e-mailezésről álmodik?
 • Szeretné, hogy az informatika ne nyűg legyen, hanem üzleti előnnyé váljon?
 • Szeretné, hogy ezekhez a kérdésekhez megbízható szakértelemmel nyúljanak hozzá?

Rendszerét megtervezzük és hatékonyan üzemeltetjük!

Weboldalak fejlesztése

Ha szeretné, hogy cégét gyorsan megtalálják az interneten, akkor szakértővel készíttesse el a weboldalát. A honlapok fejlesztése során különös figyelmet fordítunk a keresőoptimalizálásra, mert szerintünk egy jó weboldalnak mérhető eredményei vannak. Közös céljainkat korszerű technológia használatával érjük el, aminek keretében a weboldalakat jól működő, bevált és ingyenesen elérhető nyílt forráskódú eszközökkel építjük fel.

Távsegítség

Szeretné, ha bármikor fordulhatna a rendszergazdához? Távsegítség szolgáltatásunk keretében segítünk megoldani a problémákat akár kiszállás nélkül is. Ezzel nem csak gyorsabban és hatékonyabban lendülhet túl egy elakadtnak látszó helyzeten, de költséget is takaríthat meg cége számára!

Távfelügyelet

Berendezéseinek üzemszerű állapotát folyamatosan figyelni tudjuk távfelügyeletünk segítségével. A szolgáltatás célja, hogy a lehetőségekhez képest teljes mértékben elkerüljük a hibák bekövetkeztét, illetve hiba esetén a lehető leghamarabb értesüljünk arról, ha egy eszköz szervizelést igényel. A szolgáltatás keretében könnyen és egyszerűen lokalizáljuk a problémákat, majd rövid idő alatt kijavítjuk őket.

#ahol_megtalál_minket

 • Székhely 2230 Gyömrő, Arany János utca 9.
  Adószám 23878462-2-13
  Cégjegyzékszám 13-09-155468
 • Telefonszám

  +36 2 999-8787
 • Fax

  +36 2 999-8788
 • © Proserv Informatika